Nyheder

Finaleafholdelse 2018

Rette vedkommende

Finalisterne – i årets restaurantdyst “Bedst på Sjælland – Saxkjøbing Hotel og Restaurant Naes har nu oplyst, at finalen afholdes den 7 maj kl 17 på restaurant Naes.

Der er nu åbnet op for booking af pladser til konkurrencens dobbeltmenuer, som dommerjuryens 3 medlemmer skal afgøre hvem vinderen bliver.

Forhåbentlig vil alle konkurrencens deltagende 8 restauranter være tilstede, da der også er 4 præmiediplomer til dem.

Under menuerne uddeler sponsorerne hædersdiplomer til hele konkurrenceforløbets bedste Snacks/Appetizers, bedste forret, bedste hovedret og bedste Ost/Dessert.

Efter sidste servering kåres årets “Bedst på Sjælland”. Der overrækkes kr 25000,00 og 15000,00 til de 2 finalister.

Book endelig pladser nu, pris 1495,00. Der kan ved samme lejlighed bookes værelser til specialpris.

Saxkjøbing Hotel & Restaurant Naes 

Bedstpaasjaelland.dk

Vinder af fjerde dyst og semifinale-lodtrækning

Vinder af fjerde og sidste dyst i indledende runde af bedst på Sjælland blev Rønnede Kro, der efter fintælling af dommerstemmerne vandt dysten mod Marienlyst Strandhotel.

Der foretages lodtrækning mellem restaurant Næs, Kalundborg,  Restaurant Toldboden, Frederikssund, Rønnede Kro og Hotel Saxkjøbing om de 2 semifinaler.

Hvem får hjemmebane? Det gør den først udtrukne ved lodtrækningen fredag den 2 februar kl 11.00 på Rønnede Kro. Der er fri adgang til at overvære lodtrækningen.

Bedst på Sjælland 2018

Bedst på Sjælland. 
Deltagerne i årets dyst mødtes 6 nov.2017 på Vallø Slotskro og foretog lodtrækning om hvem der skal møde hvem i den indledende runde, der afholdes i januar 2018:
Næs, Kalundborg – Det gl. Røgeri, Greve (8 januar 2018 kl 18.00: 1.250,- pr. person)
Saxkjøbing Hotel – Elmely Kro, Ugerløse (22. januar 2018, kr 1295, pr pers.)
Vallø Slotskro – Toldboden, Fr.sund (15 januar 2018 kl. 18.00, 1.195,- pr. person)
Marienlyst Brasseri, Helsingør – Rønnede Kro(28 januar 2018, kr 1195,00 pr pers)
Dysterne afholdes på de først nævnte steder på hver dyst.
Senere følger info om tid for afholdelsen og prisen ved tilmelding.

Reglerne for de indledende dyster er let strammet op i forhold til forrige år.

Her gengives reglerne i kortfattet form:

Der dystes i 4 kategorier og i (parentes) anføres forudsætningerne:

Appetizer/snacks (samme antal (f eks 4)aftales indbyrdes mellem restauranterne)

Forret (Råvareomkostninger maksimeres til aftalt beløbsgrænse mellem restauranterne) 

Hovedret (Råvareomkostningerne maksimeres til aftalt beløbsgrænse mellem restauranterne)

Ost eller dessert (Råvareomkostninger maksimeres til aftalt beløbsgrænse mellem restauranterne)

Vin/drikke omkostninger: Der aftales et totalbudget for aftenens menu mellem de 2 restauranter.

Dommerpanelets sammensætning oplyses senere, men der er tale om 4 personer.

Økonomi:

Der betales et tilmeldingsgebyr på kr 400,00 ex moms pr restaurant.

Der betales et beløb til administrator på værdien af 4 pladser pr restaurant/pr event.’

 

ARRANGØR område:

Administrator laver sponsoraftaler, hertil forventes input fra restauranterne.

Der tilfalder vinderen Bedst På Sjælland kr 25000,00 og den anden finalist kr 15000,00.

Administrator : Bent C Forlag cvr 14531580.