Skoemagerkroens finalemenu

Snacks:

Skovmærke panna cotta, rimet og flamberet jomfruhummer, friske grønne jordbær og tallerkensmækker.

Pocheret skærissing i rapskimolie, vesterhavs SC, sprødt fiskeskind, radise cress, dild og syltet ramsløg blomster.

Grillet og ramsløgsmarinerede nye gulerødder, syltet rapsblomster og rød skovsyre. Dertil en Ramsløgs is.

Forret:

Asparges dampet og fermenteret, skum på mousselin, fjordrejer, fjordreje SC. Grøn skovsyre, strandportulak.

Hovedret:

Langtidsstegt tyksteg fra ung dansk kvie, løvstikke emulsion, ristet og syltet judasøre, pocheret og ristet nye danske kartofler, grillet nye hvidløg, løgkarse og dertil en sauce på peber og løvstikke.

Dessert:

Ristet rarbaber sorbet, udenom en mousse på sødskærm, udenom en brændt marengs lavet på sukkerlage. Krystalliseret hvid chokolade, sorbet på brændt hvid chokolade .

Petit four: hvid chokolade og passionsfrugt Curd.

Mvh.

Kasper Heine Vithardt skoemagerkroen

Skriv en kommentar